Bel ons : +32 485 54 80 99

Herstelling Brussel en heel Vlaams-en Waals-Brabant voor al uw loodgieterswerk, verwarming en ontstopping van leidingen.

Een dringende herstelling? Ter plaatse binnen het uur. Niet dringend? Op afspraak wanneer het voor u het beste uitkomt. Ons loodgietersteam staat ter uwer beschikking voor al uw loodgieterswerk, snelle herstelling, installatie verwarming en ontstopping van uw leidingen. Snelle tussenkomst voor dringende gevallen binnen het uur of op afspraak.

Herstelling sanitair loodgieterswerk

Installatie van apparaat voor warmwaterproductie in heel Brussel en de provincie Vlaams- en Waals-Brabant, een kleine elektrische waterverwarmer onder de gootsteen met veiligheidsgroep of met een kraan met vrije doorstroming, een waterverwarmer van 50 tot 200 l voor een klein gezinshuis. Een badwaterverwarmer op aardgas voor een aftappunt (gootsteen). Een gasverwarming voor meerdere aftappunten. Controleer één keer per maand uw warmwaterproductiefaciliteit op veiligheidsniveau, in het bijzonder voor drukketels: Loodgieter Brussel, dringende herstelling loodgieterij of op afspraak! Bel ons! Bij ons is het spotgoedkoop. Ik zou eerder zeggen dat ons bedrijf een visie heeft voor een lange termijn!

Full Solutions Loodgieter-installateur verwarmingstechnicus voor Elsene, Brussel en Ukkel: Installatie van een nieuw verwarmingssysteem met levering van een verwarmingsketel naar keuze, buffertank, leidingbuizen, kranen, kleppen, radiatoren en alle elementen voor de afvoer van verbrandingsgassen. Voor niet-waterdichte zogenoemde atmosferische verwarmingsketels zorgen wij ook voor de lage en hoge ventilatie zodat uw installatie conform de Belgische normen is! Loodgieter installateur verwarmingstechnicus Elsene, Brussels en Ukkel. Een groot lek in uw verwarmingsketel?Sluit de algemene afsluitklep.

Onze loodgieters bieden hulp in heel Brussel voor een sanitaire installatie of een complete badkamer met afwerking, installatie van leidingbuizen, waterontharder, badkamermeubels, vast- of hangtoilet, lavabo, enkele of dubbele wastafel, douchekit of tegeldouche, badkuip. Optioneel herstellen we uw betegeling, plafond of scheidingswand. Sleutelwoorden met tips, denk er bij een waterlek aan om de hoofdkraan dicht te draaien en bel ons. Onze sanitaire loodgieters staan klaar om in minder dan een uur hulp te bieden in Elsene, Ukkel en heel Brussel.

Onze loodgieters repareren alle soorten kranen, doorspoelingen, thermostatische mengkranen. Plaatsing van doorgangsteller, terugslagklep, drukregelaar, afsluitklep, enkele of dubbele dienstkraan, filter tegen onzuiverheden. Bij een noodgeval van waterschade, draai de hoofdkraan dicht en doe een beroep op ons team, we komen binnen het uur ter plaatse voor Elsene, Ukkel en heel Brussel.

Onze loodgieters werden opgeleid aan het EFPin Ukkel met een diploma op zak, theoretische kennis in overvloed en een tiental jaar ervaring in kwestie, noodsituaties en files in Brussel maken deel uit van hun dagelijks leven. Onze loodgieters bieden hulp in minder dan een uur in Brussel voor alle soorten herstellingen: repareren van leidingen, zoeken naar een waterlek na waterschade, herstellen van warmwaterketels, ontkalken van waterverwarmingstoestellen, herstellen en installeren van warmwaterketels, herstellen en vervangen van doorspoeling, installatie en reparatie van kranen, rioleringssystemen, toiletten, ontstoppingsleidingen en dit binnen het uur voor Brussel, Elsene en Ukkel. Een noodwaterschade? Draai de hoofdkraan dicht.

Een herstelling op afspraak? Waarom niet. Een loodgieter bij u thuis op een overeengekomen moment dat u zelf kiest voor de hele regio Brussel! Het doorspoelsysteem van uw toilet is stuk? Draai de afsluitkraan van het toilet dicht. Een mengkraan die lekt? Draai de Schell-kraan dicht, hij bevindt zich in het keuken- of badkamermeubel. Als deze kraan vastzit, sluit dan de algemene afsluitkraan van uw appartement. Alvorens uw woonst of appartement te verlaten, vergewis u ervan dat er geen water meer lekt. Bel ons voor een afspraak te maken en de herstelling zal gebeuren na de kantooruren of binnen het uur! Herstelling loodgieter Elsene en Ukkel. Een noodgeval? Sluit de algemene afsluitkraan van uw woning of appartement

Loodgieter binnen het uur met zijn beshclit

Erkende onderneming voor al uw sanitaire loodgieterijwerk en ontstopping van uw leidingen voor de hele Brusselse regio!

Bel ons voor een dringende installatie of een herstelling! Wij zijn binnen het uur ter plaatse voor een snelle en kwalitatieve herstelling volgens de Belgische normen. Binnen het uur ter plaatse voor de hele regio Brussel en Vlaams- en Waals-Brabant, of op afspraak.

Ons team komt tussenbeide voor alle soorten sanitair probleemoplossing, lekdetectie, ontstopping van leidingen. heel Vlaams-Brabant.

Affligem – Asse – zellik – Beersel – Bever – Kraainem – Dilbeek – Drogenbos – Galmaarden – Gooik – Grimbergen – Halle – Herne – Hoeilaart – Kampenhout – Kapelle-op-den-Bos – Sint-Pieters-Leeuw -Lennik – Liedekerke – Linkebeek – Londerzeel – Machelen – Meise – Merchtem – Opwijk – Overijse – Pepingen – Sint-Genesius-Rode – Roosdaal – Steenokkerzeel – Ternat – Vilvoorde – Wemmel – Wezembeek-Oppem – Zaventem – Zemst..