Bel ons : +32 485 54 80 99

Full Solutions voor alle soorten ontstoppingen van rioleringen in Brussel, leidingbuizen, badkamer, keuken, gootsteen, toilet, beerput. Ontstopping door middel van hogedruk, camera-inspectie. Binnen het uur ter plaatse of op afspraak.

Het Full Solutions-team is meester in ontstoppingen en alles wat met afvoerleidingen van afval- en regenwater te maken heeft. U zoekt een ontstopper in Brussel? Of u zit met een verstopte leiding? Doe een beroep op loodgieters-ontstoppers die er iets van kennen!

Ontstopping riolering Brussel

Onze loodgieters-ontstoppers bieden vakkundige hulp voor alle soorten ontstoppingen in Brussel: keuken, badkamer, toilet, gootsteen, ontstopping riolering en doorspoeling door middel van hogedruk. Voor Waals- en Vlaams-Brabant. Onze loodgieters-ontstoppers zijn goed op de hoogte van de afvoersystemen, hoofdaansluiting, regenwaterputten, enzovoort. In één oogopslag kunnen onze loodgieters-ontstoppers u een diagnose stellen van uw afvalwaterinstallatie, al dan niet conform (primaire en secundaire ventilatie, enz.

Een verstopte leiding, toilet of gootsteen, een noodgeval? Een ontstopper bij u thuis binnen het uur na uw oproep en binnen een straal van 25 km van Brussel. Ontstoppen van de leidingen in Brussel, camera-inspectie, reinigen en ontstoppen met hogedruk 24u/7d. Bel ons! Forfaitair tarief. Snel, efficiënt en goedkoop ontstoppen voor heel Brussel en alle gemeenten van het Brussels Gewest en Brabant.

Ontstopping in Brussel binnen het uur! Een ontstopper nodig? Loodgieters-ontstoppers van Full Solutions bieden hulp voor alle soorten ontstopping van leidingen en sanitaire apparaten: riolering, toilet, gootsteen, reiniging en doorspoeling riolen, camera-inspectie. Een noodgeval, een ontstopping? Altijd een ontstopper in uw buurt!

Ontkurken Brussel tijdig: Moet een Ontstopper! Volledige oplossingen pijp schoonmakers loodgieters zijn betrokken voor elk type afvoer pijp en armaturen: riool, WC, wastafel, reinigen van riolen, reiniging, inspectie door de camera. Noodgevallen, een afvoer, een nabijgelegen pijp Ontstopper.

Geef ons een seintje ! +32 485 54 80 99

Ontstoppingsdienst Brussel & Vlaams Brabant

Ontstoppingsbedrijf van leidingen in Brussel, snelle en efficiënte dienst, voor heel Brussel en Brabant. Rioolinspectie met camera en ontstopping onder hoge druk. Een ontstopping? Bel ons! Ontstopping binnen het uur!

AffligemAsse – Zellik – BeerselBeverBrusselKraainemDilbeekDrogenbosGalmaardenGooikGrimbergenHalleHerneHoeilaartKampenhoutKapelle-op-den-BosSint-Pieters-LeeuwLennikLiedekerkeLinkebeekLonderzeelMachelenMeiseMerchtemOpwijkOverijse – Pepingen – Sint-Genesius-RodeRoosdaalSteenokkerzeel TernatVilvoordeWemmelWezembeek-OppemZaventemZemst.